top of page

Uw manier van informeren

Het succes van video blijft maar toenemen. We worden er op dagelijkse basis met geconfronteerd via tv, computer, GSM en schermen in openbare plaatsen. 82% van al het internetverkeer wordt al aan video besteed. De kracht van dit medium is om op een interessante en snelle manier veel informatie over te brengen aan een grote doelgroep. De creator kan zich zo onderscheiden en een relatie creëren tussen kijker en product of merk. De populariteit van video is te verklaren doordat bewegende beelden een gebied in de hersenen activeren dat verantwoordelijk is voor besluitsvorming en emoties. 

Tutorials 

Video tutorials worden ingezet om kijkers uit te leggen hoe bepaalde handelingen worden uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat je de handelingen zelf ziet.

2D Animatie

Met een animatievideo breng je een complexe boodschap eenvoudig bij de doelgroup. Er zijn meerdere vormen van 2D- animatie. Zoals karakter, lijn en kinetic typography.

3D Animatie 

3D- animaties geven je de kans om objecten vanuit verschillende standpunten te bekijken. Hierdoor kun je aspecten tonen die niet mogelijk zijn met 2D.

Bedrijfsfilm 

 

Met een bedrijfsfilm laat je de kijker zien waar jouw bedrijf voor staat. Het is een effectieve manier om het verhaal van een organisatie te tonen.

Reportage  

In een reportage film presenteren we jouw project. Je kunt de kijkers iets tonen wat ze normaal niet snel zouden zien. 

Onze klanten

Online vergaderingen  

In 2020 zijn online vergaderingen via platformen als Skype sterk toegenomen. Het is voor vele bedrijven interessant om deze vergaderingen later terug te kunnen raadplegen. Informantis zorgt voor de recording van dergelijke vergaderingen en reduceert deze tot een afgewerkt product. Bedrijfsvergaderingen zijn vertrouwelijke informatie. Hier kunnen wij geen voorbeeld van tonen.   

bottom of page